Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sylvestra angažoval dánsky Aalborg

Člen širšieho kádra slovenskej futbalovej reprezentácie Jakub Sylvestr bude pokračovať v kariére v dánskom klube Aalborg BK. Čoskoro 28-ročný útočník (nar. 2. februára 1989) naposledy pôsobil v tíme účastníka II. nemeckej bundesligy 1. FC Norimberg.

29.01.2017 22:06
kubo Foto:
Jakub Sylvestr
debata

„Túžili sme v tomto prestupovom termíne angažovať útočníka a sme radi, že sa nám podarilo získať Jakuba Sylvestra. Je rýchly, technicky silný a všestranný, vie skórovať pravou aj ľavou nohou. Dobre zapadá do našej hernej filozofie. Okrem toho, že ide o profesionála a pracovitého hráča, vnímame ho ako jasné posilnenie nášho družstva,“ uviedol pre oficiálny klubový web športový riaditeľ Allan Gaarde.

Rodák z Banskej Bystrice Sylvestr, ktorý v minulosti hral aj za Erzgebirge Aue, Paderborn, Slovan Bratislava, Petržalku a Dinamo Záhreb, sa teší na nové pôsobisko.

„Vnímam to ako dobrý krok v mojej kariére a spravím všetko, aby som tímu pomohol gólmi a prihrávkami. Mám ambíciu predviesť moje kvality, aby tréneri a spoluhráči zistili, že mi môžu dôverovať,“ skonštatoval Sylvestr, ktorý v novom klube bude nosiť na drese jedenástku a už odcestoval na sústredenie za novým tímom do Portugalska.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jakub Sylvestr