Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Trenčín pustil svoj veľký talent do 2. poľskej ligy. Jančo mieri do Zabrze

Slovenský futbalový majster AS Trenčín uvoľnil stredopoliara Denisa Janča na polročné hosťovanie do poľského klubu Górnik Zabrze. Referovala o tom oficiálna stránka účastníka tamojšej druhej najvyššej súťaže, transfer v piatok popoludní potvrdil aj trenčiansky klub prostredníctvom svojho webu.

20.01.2017 18:44
Denis Jančo, AS Trenčín, radosť Foto: ,
Denis Jančo sa raduje z prvého gólu v sieti Zlatých Moraviec.
debata

„Baníci“ si po skončení hosťovania budú môcť uplatniť opciu a získať 19-ročného hráča natrvalo. Ak ju Górnik využije, Jančo dostane v sliezskom klube automaticky dvojročný kontrakt. Talentovaný mladík odohral v slovenskej Fortuna lige 19 zápasov, strelil jeden gól a zaznamenal tri asistencie.

„Po niekoľkých rozhovoroch sme spoločne prišli k záveru, že potrebuje vyskúšať niečo nové. Bezpochyby ide o veľmi talentovaného hráča. Potrebuje však pracovať v podmienkach, ktoré ho priblížia k mužskému futbalu. Veríme, že nové prostredie bude pre Denisa motiváciou k ešte lepším výkonom. Jeho technické a futbalové prednosti sú na vysokej úrovni. Sme presvedčení, že za pol roka sa môže vrátiť vyzretejší a obohatený o nové skúsenosti,“ povedal generálny manažér AS Trenčín Róbert Rybníček pre klubový web.

„Možnosť hosťovania v Górniku je zaujímavá nielen pre mňa, ale aj pre klub. Verím, že táto zmena mi pomôže v osobnom a futbalovom raste. Chcem urobiť čo najlepšie meno nielen sebe, ale aj AS Trenčín,“ doplnil Jančo.

debata chyba
Viac na túto tému: #AS Trenčín #Denis Jančo