Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Real zlákal veľkého brankára. S prestupom súhlasil Thibaut Courtois

Belgický futbalový brankár v službách anglického klubu FC Chelsea Thibaut Courtois sa v lete údajne stane hráčom španielskeho Realu Madrid. Referuje o tom viacero médií na Britských ostrovoch aj Iberskom polostrove.

20.01.2017 14:08
Thibaut Courtois Foto: ,
Thibaut Courtois.
debata

Dvadsaťštyriročný gólman podľa rozhlasovej stanice Cadena COPE súhlasil s ponukou úradujúceho európskeho a svetového klubového šampióna. Courtois už v minulosti v Madride pôsobil. V rokoch 2011–2014 ako kmeňový hráč FC Chelsea hosťoval v Atléticu Madrid, v jeho drese si dokonca zachytal proti Realu v neúspešnom finále LM 2013/2014 v Lisabone. Courtois vraj prezradil súčasným spoluhráčom, že po sezóne posilní madridský tím „Los Blancos“.

Do španielskej metropoly ho to ťahá aj zo súkromných dôvodov, keďže jeho manželka a dcérka stále žijú v Madride a Courtois za nimi pravidelne lieta z Londýna. Čo sa týka prestupovej čiastky, špekuluje sa o odstupnom vo výške 65 miliónov eur. V prípade zrealizovania transferu „biely balet“ pravdepodobne predá jedného z dvojice gólmanov Keylor Navas – Kiko Casilla.

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Thibaut Courtois