Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Di Biagio vybral tri slovenské nádeje do Talianska

Urban Mazanovský, Nikolas Morgoš a Nino Marcelli sú nové nádeje, ktoré už onedlho pocestujú do Talianska, aby si v tréningovom centre talianskej futbalovej reprezentácie zmerali sily s talentami z celého sveta. Osobne ich do Bratislavy prišiel vybrať bývalý taliansky reprezentant Luigi di Biagio.

24.06.2016 22:06
Luigi di Biagio Foto:
Luigi di Biagio medzi futbalovými nádejami.
debata (1)

Tréner talianskeho národného tímu do 21 rokov pricestoval do metropoly SR, aby spomedzi 120 účastníkov detského futbalového tábora Italia Soccer Campu vybral troch najlepších. Najviac ho zaujali 12-ročný Urban Mazanovský, 10-ročný Nikolas Morgoš a 11-ročný Nino Marcelli. Trio mladých futbalistov si aj s rodičmi užije exkluzívny kemp pre talenty z celého sveta priamo v tréningovom centre talianskej futbalovej reprezentácie.

„Ak chceme z detí vychovať futbalové osobnosti, musíme sa im venovať odmalička. Mali by sme im umožniť, aby si našli svoje futbalové vzory a chceli sa im priblížiť. Pre zachovanie kontinuity je dôležité, aby sa špičkoví hráči po ukončení svojej kariéry venovali výchove novej generácie. Viem si predstaviť, že o pár rokov by sa u vás mohli futbalovým talentom venovať hráči ako Hamšík či Kucka,“ uviedol Di Biagio.

Informácie pochádzajú z tlačovej správy.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Urban Mazanovský #Nikolas Morgoš #Nino Marcelli #Luigi di Biagio