Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bayern opäť oslabuje svoju konkurenciu. Prichádza Hummels

Novopečený nemecký futbalový šampión Bayern Mníchov získal do defenzívnej formácie posilu zvučného mena.

10.05.2016 14:10
Mats Hummels Foto: ,
Mats Hummels ešte v drese konkurenta z Dortmundu.
debata

Z konkurenčnej Borussie Dortmund prichádza stopér Mats Hummels. Dvadsaťsedemročný majster sveta z brazílskeho šampionátu v roku 2014 je odchovancom bavorského veľkoklubu, od roku 2008 však pôsobil v tíme BVB. Hummels po absolvovaní lekárskych testov podpíše s mníchovským klubom päťročný kontrakt do 30. júna 2021. „Tešíme sa, že sa Mats Hummels rozhodol pre Bayern. Je to jeden z najlepších stredných obrancov na svete. Vďaka nemu kvalita nášho tímu opäť vzrastie,“ vyhlásil pre oficiálny web Bavorov prezident Bayernu Karl-Heinz Rummenigge.

Klub v utorok dosiahol aj transfer mladej portugalskej hviezdičky Renata Sanchesa z Benficy Lisabon. Osemnásťročný stredopoliar, ktorý by nemal chýbať v kádri svojej krajiny ME 2016, sa s novým zamestnávateľom dohodol tiež na päťročnej spolupráci. „Renato je dynamický a technicky obdarený záložník, ktorý je silný v osobných súbojoch. Pre náš tím bude posilou,“ doplnil Rummenigge.

Ako je známe, Bayern od novej sezóny prevezme taliansky odborník Carlo Ancelotti. V hľadáčiku 56-ročného kouča sa údajne ocitli aj Chorvát Vedran Čorluka z Lokomotivu Moskva, Bosniak Miralem Pjanič z AS Rím, Čiľan Alexis Sánchez z londýnskeho Arsenalu či Francúz Hatem Ben Arfa z Nice.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bundesliga #Bayern Mníchov #Borussia Dortmund #Mats Hummels