Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Halenár končí v Borčiciach. Majiteľ klubu: Jeho meno už nechcem počuť!

Po dvoch mesiacoch sa skončilo pôsobenie futbalistu Juraja Halenára v druholigových Borčiciach.

07.04.2016 12:05
Juraj Halenár Foto: ,
Juraj Halenár.
debata

„Prišiel nám pomôcť postúpiť do prvej ligy. Ale pomýlil sa. Podľa toho, čo som videl, nás chcel dostať do tretej,“ povedal pre Nový Čas majiteľ klubu Anton Fabuš. Podľa spomenutého zdroja prvé nezhody prišli po domácej prehre s Dunajskou Lužnou 0:1, keď Halenár nepremenil pokutový kop.

„Aký kurz bol na víťazstvo Dunajskej Lužnej? 18,0,“ pripomenul Fabuš a doplnil: „Jeho meno nechcem v živote počuť! Každý ma odhováral, aby som ho nebral do mužstva. Vraveli: Rozbije ti kabínu. Halenár mi na to povedal: Rozbijem, ale súperovu.“

Najlepší kanonier v histórii najvyššej slovenskej súťaže Halenár prišiel do Borčíc začiatkom februára ako voľný hráč po ukončení angažmánu v Sigme Olomouc. „Majiteľ klubu ma vyhodil. Bol rázny. Najskôr mi to adresoval cez inú osobu, po zápase v Bardejove mi to povedal aj osobne. Že som ‚pustil‘ zápas s Dunajskou Lužnou a nedal som v ňom penaltu. Neveril som vlastným ušiam, že mi po 15-ročnej kariére niekto také čosi povie. Na Slovensku je to však možné. Žiaden zápas som ‚nepustil‘. To ku mne nejde. Také niečo by som neurobil. Tvrdenia majiteľa klubu sú výmysly,“ bráni sa podľa Nového Času 32-ročný pätnástobný majster SR, ktorý v minulosti pôsobil vo všetkých troch bratislavských kluboch – Interi, Petržalke aj Slovane.

debata chyba
Viac na túto tému: #Juraj Halenár #Iskra Borčice