Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Martial oficiálne novým mužom v Manchestri United, Chicarito odišiel

Anglický futbalový klub Manchester United oficiálne oznámil angažovanie francúzskeho útočníka Anthonyho Martiala z AS Monaco.

01.09.2015 19:00
Javier "Chicharito" Hernández Foto:
Javier "Chicharito" Hernández.
debata

Devätnásťročný zakončovateľ sa dohodol s „červenými diablami“ na štvorročnej spolupráci. Mužstvo pod vedením Louisa van Gaala údajne zaplatilo za rodáka z mesta Massy okolo 50 miliónov eur.

„Vždy som chcel hrávať v Premier League. Teším sa na spoluprácu s van Gaalom aj na nových spoluhráčov,“ povedal Martial pre klubový web.

„Som rád, že sa ku nám pripojil. Má atribúty stať sa jedným z najlepších hráčov na svete a verím, že Manchester je pre neho to správne miesto,“ vyhlásil van Gaal.

Martial odohral za monacké „kniežatá“ 49 ligových zápasov a dal 11 gólov. Informácie priniesol špecializovaný portál goal.com.

Javier Hernández bude v kariére pokračovať v Leverkusene

Nemecký futbalový klub Bayer Leverkusen získal z Manchestru United mexického útočníka Javiera „Chicharita“ Hernándeza. Dvadsaťsedemročný zakončovateľ sa s „farmaceutmi“ dohodol na zmluve do júna 2018.

„Hral som v anglickej aj španielskej najvyššej súťaži a som rád, že si môžem vyskúšať aj tretiu najlepšiu ligu na svete – nemeckú. Dostal som skvelú príležitosť a chcem ju naplno zužitkovať,“ povedal pre oficiálny klubový web rodák z Guadalajaru. „S Javierom budeme ešte silnejší. Vyslali sme jasné posolstvo, že s nami treba počítať,“ neskrýval radosť športový riaditeľ Bayeru Michael Schade.

Hernández pôsobil na Old Trafford od roku 2010, za „červených diablov“ odohral dovedna 157 stretnutí a dal 59 gólov. Uplynulú sezónu strávil na hosťovaní v Reale Madrid, kde sa v 33 stretnutiach presadil deväťkrát.

debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Anthony Martial