Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škrtel by mohol sfinalizovať zmluvu s LFC už na budúci týždeň

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel by počas nasledujúceho týždňa mohol podpísať novú zmluvu s FC Liverpool.

04.07.2015 13:20
Martin Škrtel, David De Gea Foto: ,
Obranca FC Liverpool Martin Škrtel s brankárom Manchestru United Davidom De Geom v závere zápasu na štadióne Anfield Road.
debata

Podľa webu Liverpool Echo sa už obe strany v základných princípoch dohodli na podmienkach nového trojročného kontraktu, ktorý by mali sfinalizovať po pondelkovom návrate stopéra do tréningového kempu mužstva z Anfield Road.

Martin Škrtel (nar. 15. decembra 1984) prišiel do Liverpoolu v januári 2008 zo Zenitu Petrohrad a blíži sa k zavŕšeniu tretej stovky štartov v drese „The Reds“, momentálne ich má na svojom konte 293. Aktuálny stopérov kontrakt má platnosť do konca sezóny 2015/16.

Vedenie Liverpoolu mu ponúkalo novú zmluvu už v máji, vtedy ju však hráč odmietol a jej podmienky označil za neakceptovateľné. „Domnievam sa, že takéto zmluvy sa ponúkajú oveľa starším hráčom alebo futbalistom po prekonaní nejakých zdravotných problémov,“ skonštatoval začiatkom júna štvornásobný najlepší futbalista SR (2007, 2008, 2011, 2012).

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Škrtel #FC Liverpool