Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Trnava poslala ponuku do Brazílie. Nový štadión možno pokrstí FC Santos

Slávny brazílsky futbalový klub FC Santos dostal ponuku od Spartaka Trnava na odohranie vzájomného prípravného zápasu, ktorým by v lete otvorili nový štadión v "slovenskom Ríme". Informáciu priniesli viaceré juhoamerické médiá.

20.05.2015 19:18
city aréna, spartak trnava, štadión Foto:
Rozostavaný trnavský štadión.
debata (1)

Podľa webu regiaonoroeste.com je prezident Santosu Modesto Roma Júnior na pracovnom pobyte v Taliansku a hlavným cieľom výjazdu je preskúmať možnosti na popularizovanie klubu a rozšírenie marketingových aktivít. Santos je náchylný pristúpiť na návrh Spartaka, ale okrem iného si musí vyžiadať povolenie od národnej konfederácie CBF.

Na otvorení štadióna v Trnave by 22. augusta nemali chýbať legendy Ajaxu Amsterdam na čele s Johanom Cruyffom. Slávnostný rámec uvedenia športovo-obchodného komplexu City-Arena do prevádzky opuncuje súboj „starých pánov“ Trnavy s tými z Ajaxu.

„Okrem Cruyffa sa chystajú do Trnavy Marco van Basten, Frank Rijkaard, Roland de Boer, Edwin van der Sar, Denis Bergkamp a ďalšie holandské hviezdy. Podpísaná je dohoda o štarte Ajaxu v Trnave a veríme, že na tom sa už nič nezmení. Môže to byť veľmi zaujímavý zápas,“ v apríli citoval denník Pravda hlavného akcionára Spartaka Vladimíra Poóra.

Trnavčania pred mesiacom zároveň informovali, že pôvodne zamýšľaný súboj medzi futbalistami A-tímu domáceho Spartaka a talianskym Laziom Rím sa napokon neuskutoční.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Trnava #FC Santos