Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Csontó tvrdí, že v Liverpoole majú naďalej o Martina Škrtela záujem

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel nateraz určite neprestúpi z anglického klubu FC Liverpool do tímu účastníka najvyššej nemeckej súťaže I. bundesligy VfL Wolfsburg.

20.04.2015 18:22
Martin Škrtel Foto: ,
Martin Škrtel a jeho veľká radosť.
debata

Hoci napríklad portál express.co.uk uviedol, že 30-ročný dôrazný stopér (nar. 15. decembra 1984) má údajne na stole ponuku od „vlkov“, hráčsy agent Karol Csontó zo spoločnosti Stars and Friends jednoznačne dementoval tieto správy.

„Jediná ponuka, ktorú má momentálne Martin Škrtel, je predĺženie zmluvy s FC Liverpool,“ uviedol pre portál aktualne.sk Karol Csontó. Z Ráztočna pochádzajúci handlovský rodák má s „The Reds“ v súčasnosti platnú zmluvu do leta 2016. Na Anfielde pôsobí od januára 2008. Ak by sa cesty Škrtela a Liverpoolu napokon mali rozísť, kouč Liverpoolu Brendan Rodgers vraj preferuje radšej skorší odchod hráča s vyplateným odstupným pre klub z mesta na rieke Mersey.

Podľa Csontóa však Liverpoolčania majú záujem o predĺženie spolupráce so Škrtelom, ktorý je hráčom FC už viac ako sedem rokov a patrí k oporám anglického mužstva. „Záležitosť riešime a budeme sa ňou zaoberať v najbližšom období,“ zdôraznil hráčsky agent na otázku, kedy príde k rokovaniam o novom kontrakte s liverpoolskym klubom.

Transferová hodnota štvornásobného najlepšieho futbalistu Slovenska (2007, 2008, 2011, 2012) a bývalého hráča Trenčína a Zenitu Petrohrad sa odhaduje na 13 miliónov eur. Podľa britského Mirroru sa interesujú o služby slovenského obrancu aj v talianskom klube SSC Neapol, pričom možnou náhradou za Škrtela v Liverpoole by mohol byť Ashley Williams zo Swansea City.

Pre talianske médiá je informácia, že Martin Škrtel figuruje údajne aj na listine želaných posíl spomenutého klubu spod Vezuvu (pôsobí v ňom aj ďalší oporný pilier slovenskej reprezentácie Marek Hamšík, pozn.), stále aktuálna. A to aj v prípade, ak by kouč SSC Rafael Benítez, ktorý Škrtela veľmi dobre pozná z čias liverpoolskej spolupráce, v lete opustil taliansky klub.

Špekulácie o možnom odchode 72-násobného slovenského futbalového reprezentanta do Wolfsburgu, ktorý figuruje na druhom mieste bundesligovej tabuľky a takmer naisto sa predstaví v nastávajúcej sezóne v skupinovej fáze Ligy majstrov, mohli vzniknúť aj na základe nedávnej návštevy spomenutého agenta Stars and Friends v nemeckom klube. „Bol som tam, ale riešili sme situáciu okolo hráča Basa Dosta, ktorého naša agentúra tiež zastupuje,“ dodal pre portál aktualne.sk Karol Csontó.

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Škrtel #FC Liverpool #Karol Csontó