Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VIDEO: Ukrajinec zabáva futbalový svet. Herectvom hodným Oskara

Ak by sa filmové Oscary udeľovali o pár dní neskôr, jeho správanie by bolo ťažko ospravedlniteľné, ale aspoň trochu pochopiteľné.

05.03.2015 14:38
debata

Pomysleli by sme si, že dvadsaťdvaročný ukrajinský futbalista s rómskymi koreňmi Oleksandr Nojok sa na poslednú chvíľu pokúša o nomináciu v kategórii najlepší herecký výkon. To, čo mladý záložník Metalurgu Doneck predviedol vo víkendovom ligovom zápase proti tímu Karpaty Ľvov, sa len tak nevidí.

V nadstavenom čase druhého polčase za nerozhodného stavu 1:1 sa po minimálnom kontakte (ak tam vôbec nejaký bol) s hráčom hostí zvalil na zem a začalo sa veľké futbalové teátro. Nojok sa držal za tvár, zvíjal ako postrelená zver, predstierajúc neutíchajúcu a neznesiteľnú bolesť rukou búchal o trávnik.

„Predstavenie“ netrvalo vôbec krátko, zúčastnení si azda mohli začať myslieť, že Nojok je naozaj vážne zranený. Keď však od hlavného rozhodcu stretnutia neprišla žiadna reakcia, hráč zrazu vyskočil a temperamentnými „talianskymi“ gestami sa dožadoval pozornosti. Veď posúďte sami.

debata chyba
Viac na túto tému: #Oleksandr Nojok #Metalurg Doneck