Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Barcelona hrubo obvinila Real Madrid: Škaredí hráči musia z klubu preč!

Krásny, pekný, škaredý, škaredší, najškaredší... Takto vraj nálepkuje vedenie Realu Madrid svojich hráčov a na základe týchto „lacných“ kritérií robí aj prestupovú politiku.

04.03.2015 10:50
Ángel Di María Foto: ,
Ángel Di María.
debata (1)

S takýmto škandalóznym obvinením vyrukovalo vedenie najväčšieho rivala Bieleho baletu, konkrétne asistent prezidenta Barcelony Carles Rexach. Spomenul napríklad letný odchod Argentínčana Ángela Di Maríu za 59,7 milióna eur do Manchestru United.

Rexach je presvedčený, že jeden z najlepších hráčov na MS v Brazílii, šikovný krídelník, ktorý priviedol aj Real k triumfu v Lige majstrov, bol pre madridský tím príliš škaredý a údajne nespĺňal kritériá Galacticos.

Naopak, podľa neho práve drahé prestupy Tonyho Kroosa a Jamesa Rodriguéza majú zapadať do konceptu budovania „pekného“ imidžu, na ktorom prezident Realu Florentino Pérez usilovne pracuje.

Di María však nie je jediný, ktorého sa mohli vyhlásenia Rexacha dotknúť. Z rovnakých dôvodov údajne San Bernabéu opustil aj úspešný tréner Vicente Del Bosque. „Del Bosque a Di María sú pre Real jednoducho príliš škaredí. Sú iní ako Kroos či Rodriguéz,“ povedal Rexach pre španielsku rozhlasovú stanicu Regio7.

„Cristiano Ronaldo je v tomto prípade vlajkovou loďou Realu. Pérez na ňom buduje medzinárodnú značku,“ dodal.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #fc barcelona #Ángel di María #Carles Rexach