Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Manchester United nedal v pohári gól súperovi zo štvrtej ligy

Futbalisti Manchestru United nedokázali vo štvrtom kole Anglického pohára zdolať účastníka štvrtej ligy Cambridge United.

24.01.2015 08:43 , aktualizované: 12:52
Cambridge United, futbal, radosť Foto: ,
Futbalisti Cambridgu United sa tešia z bezgólovej remízy.
debata

Stretnutie sa skončilo 0:0 a outsideri z univerzitného mesta sa môžu tešiť na opakovaný zápas so slávnym súperom na legendárnom štadióne Old Trafford.

Mužstvo Cambridge síce za celý zápas nevystrelilo na bránku, ale vďaka nadšeniu a dobre organizovanej defenzíve tiež nedovolilo skórovať hviezdam Falcaovi, Di Maríaovi či Van Persiemu, ktorý prišiel do hry v 67. minúte. Domáci gólman Dunn nečakane udržal čisté konto rovnako ako De Gea.

„Náš výkon v prvom polčase ma veľmi sklamal. Prispôsobili sme sa hre súpera, čo je nesprávne. V druhom dejstve sme sa zlepšili, prestali sme nakopávať dlhé lopty dopredu. No neskórovali sme a musíme odohrať jeden zápas navyše. V takýchto dueloch je všetko proti vám, fanúšikovia, zlé ihrisko, defenzívna organizácia protivníka. Každý vie, že Cambridge je v tejto konfrontácii slabším tímom, treba nájsť recept na jeho prekonanie. Nie vždy sa to však podarí, musíme byť vďační aj za to, že sme z FA Cupu nevypadli. Odvetu máme doma, víťazstvo bude povinnosťou,“ povedal pre manutd.com sklamaný tréner Manchestru United Louis van Gaal.

„Bolo to naozaj ťažké. Zavreli nás pred vlastnou šestnástkou. Stáli proti nám hráči svetovej úrovne, takže táto remíza je ako sen. Myslím si, že na šance to bol pomerne vyrovnaný súboj, ale takýto výsledok zoberiem kedykoľvek,“ citovala agentúra PA Sport hráča Cambridgu United Ryana Donaldsona.

Zverenci Louisa van Gaala síce v Premier League naprávajú biedny úvod sezóny, ale v pohároch sa im nedarí. V Ligovom pohári skončili už v druhom kole po potupnej augustovej prehre 0:4 s treťoligovým Milton Keynes.

Výsledok 4. kola:
Cambridge United – Manchester United 0:0

debata chyba
Viac na túto tému: #anglicko #Manchester United #FA Cup #Cambridge United