Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Manchester United ponúka za Balea z Realu neuveriteľné peniaze. Uspeje?

Manchester United už nejaký ten piatok nie je tímom, ktorý by svojou koncepčnou prácou mohol byť pre ostatných príkladom.

25.12.2014 10:00
Gareth Bale Foto: ,
Gareth Bale.
debata

Na Old Trafforde totiž pochopili, že generácia Giggsa, Scholesa, Beckhama a bratov Nevilleovcov sa rodí iba raz za uhorský rok a cesta za úspechom dnes vedie cez miliónové nákupy. A tak červení diabli podľahli pokušeniu a do hráčov investujú podobne ako toľko kritizovaná Chelsea, alebo Manchester City.

Podľa správ anglickej tlače je tím Louisa van Gaala ochotný ponúknuť Realu Madrid neskutočných 153 miliónov eur za Garetha Balea. Práve Holanďan si vraj vytipoval 25-ročného Walesana za najdôležitejší cieľ zimného prestupového obdobia. Nahrávajú mu aj pripomienky kritikov, podľa ktorých United potrebujú na boj o ligový titul ďalších troch až štyroch hráčov svetovej extratriedy.

Aj keď sa zdá, že astronomických 153 miliónov eur sa nedá odmietnuť, United to budú mať ťažké. Výkupná klauzula za Garetha Balea je miliarda eur, rýchlonohému záložníkovi sa v Španielsku darí, strieľa rozhodujúce góly a podľa vlastných slov je v Madride veľmi šťastný.

Ľudia z jeho okolia tvrdia, že nemajú tušenie, prečo anglické médiá špekulujú o jeho návrate na ostrovy. Bale podľa nich v Reale zistil, aký veľký je futbalový svet a ak ho chce Manchester presvedčiť, zo svojho talóna bude musieť vytiahnuť aj iné zbrane, ako je bezdná klubová pokladnica.

Manchester po minuloročnej nevydarenej sezóne v lete priviedol do tímu niekoľko drahých posíl. Okrem Andrera Herreru, Luka Shawa, Marcosa Roja, Angela Di Maríu a Daleyho Blinda tiež získal na ročné hosťovanie s opciou kolumbijského kanoniera Radamela Falcaa.

debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Gareth Bale