Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hamšík odcestoval do Dauhy a nebude ani na Športovcovi roka

Slovenský futbalový reprezentant a hráč SSC Neapol Marek Hamšík pre klubové povinnosti nebude osobne prítomný na slávnostnom vyhlásení ankety Športovec roka 2014 na Slovensku, ktoré sa uskutoční v pondelok 22. decembra od 20.20 h v novej budove Slovenského národného divadla v Bratislave.

19.12.2014 21:32
Marek Hamšík Foto: ,
Marek Hamšík.
debata

Hamšík, ktorý figuruje medzi laureátmi v najlepšej desiatke, sa so spoluhráčmi predstaví v pondelok v Dauhe v súboj o Taliansky superpohár proti Juventusu Turín. Výprava SSC Neapol sa v piatok predpoludním presunula do Kataru na spomenutý prestížny zápas proti „Juve“. Informuje o tom oficiálny web 27-ročného slovenského stredopoliara.

Futbalisti SSC Neapol absolvovali vo štvrtok úspešnú tohtoročnú rozlúčku na štadióne San Paolo. Vo večernom dueli v rámci 16. kola najvyššej talianskej súťaže zdolali FC Parma 2:0 a v záverečnom domácom vystúpení potešili svojich priaznivcov.

Hamšík odohral celé stretnutie. O góly „partenopei“ sa postarali v 19. min kolumbijský útočník Duván Zapata a v 30. min belgický stredopoliar Dries Mertens z pokutového kopu.

"Pre nás bolo najdôležitejšie, aby sme vyhrali. Sme radi, že sa nám to aj podarilo. O našom triumfe sme rozhodli už v prvom polčase. Ak by sme premenili ďalšie šance, mohli sme vyhrať aj vyšším rozdielom,“ vrátil sa Marek Hamšík na svojej internetovej stránke ku štvrtkovému stretnutiu na San Paolo.

debata chyba
Viac na túto tému: #Marek Hamšík #SSC Neapol #Športovec roka 2014