Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Slovane skončí v zime aj Fořt

Český futbalový útočník Pavel Fořt v zime pravdepodobne skončí v Slovane Bratislava. Podľa viceprezidenta slovenského majstra Petra Kašpara sú obe strany dohodnuté na predčasnom rozviazaní spolupráce, ktorá trvala od vlaňajšieho leta.

18.12.2014 17:40
Fořt, Kladrubský Foto: ,
Pavel Fořt (vľavo) zrejme opustí Pasienky rovnako ako Jiří Kladrubský, ktorý tak urobil už v lete.
debata

Viacmenej sme sa dohodli na ukončení jeho pôsobenia v Slovane," citoval Kašpara denník Šport. Tridsaťjedenročný hráč mal zmluvu platnú do konca tejto sezóny.

Fořt prišiel do Bratislavy ako voľný hráč po konci angažmán v druholigových Drážďanoch. Začiatok v novom klube mu vyšiel výborne a v úvodných 13 ligových zápasoch dal desať gólov. Potom kvôli pľúcnej embólii vypadol na sedem mesiacov z hry, ale aj po návrate v posledných troch stretnutiach sezóny dvakrát skóroval.

Aktuálny ročník ale bývalému útočníkovi Plzne, Slavie Praha, Toulouse, FC Brusel či Bielefeldu nevyšiel rovnako ako celému Slovanu. Fořt začal vypadávať zo zostavy a na jeseň strelil v 17 súťažných dueloch jediný gól. Nový tréner Jozef Chovanec mu dal šancu len na 12 minút v októbrovom zápase Európskej ligy proti pražskej Sparte.

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Pavel Fořt