Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Do Bratislavy príde s trofejou Gullit nie Capello

Namiesto svetoznámeho trénera Fabia Capella pricestuje 26. septembra na Slovensko holandský kouč Ruud Gullit.

22.09.2014 11:05
Ruud Gullit Foto:
Ruud Gullit (vľavo) momentálne trénuje Terek Groznyj.
debata

S kormidelníkom ruského klubu Terek Groznyj, ktorý v minulosti pôsobil aj na lavičke Chelsea, Newcastlu, Feyenoordu Rotterdam a Los Angeles Galaxy, príde do Bratislavy aj bývalý anglický reprezentant Steve McManaman a spoločne s nimi privezú i trofej pre víťaza Ligy majstrov. V rámci UEFA Champions League Trophy predstavia pohár futbalovým fanúšikom v Bratislave, kde ho vystavia v špeciálne pripravenom stane na námestí pri nákupnom centre Eurovea.

Gullit a McManaman sú hlavnými tvárami projektu. Súčasťou UEFA Champions League Trophy Tour bude aj výstava UniCredit Walk of Champions, ktorá predstaví futbalovú Ligu majstrov. Počas UEFA Champions League Trophy Tour môže byť pri stane dosť veľký nátresk, takže organizátori odporúčajú zabezpečiť si rýchly prístup s možnosťou vstupu cez prednostný vchod. Stačí sa zaregistrovať na www.unicredit.eu/champions. Registrovaní návštevníci dostanú kartu – FAST PASS, kde okrem prednostného vstupu získajú svoju osobnú stránku, kde sa zobrazia fotky a všetko, čo zažijú v uličke šampiónov počas UEFA Champions League Trophy Tour.

Gullit ako aktívny hráč pôsobil v domovine v kluboch HFC Haarlem, Feyenoord Rotterdam a PSV Eindhoven, mimo Holandska si obliekal dresy AC Miláno, Sampdorie Janov a londýnskej Chelsea. McManaman je rodák z Liverpoolu, dlhé roky hrával za FC. V roku 1999 dnes 42-ročný bývalý ofenzívny stredopoliar prestúpil do Realu Madrid a neskôr do Manchestru City. Za Anglicko odohral 37 zápasov a dal tri góly.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #Ruud Gullit #UEFA Champions League Trophy