Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Talentovaný Duda zostane v Legii aj v prípade absencie v Lige majstrov

Slovenský mládežnícky futbalový reprezentant Ondrej Duda hodlá zostať v Legii Varšava aj v prípade, že sa úradujúci poľský majster nekvalifikuje do Ligy majstrov 2014/2015.

29.07.2014 17:12
Ondrej Duda Foto: ,
Ondrej Duda ešte v drese Košíc.
debata

„Legia mi dáva všetko, čo potrebujem. Cítim, že výkonnostne napredujem. Zotrvám tu bez ohľadu na to, či sa prebojujeme do skupinovej fázy LM. Vnímam šumy o mojom možnom odchode, ale nevyvádzajú ma z konceptu. Na 3. predkolo sme v podobe Celticu Glasgow dostali jedného z najťažších možných súperov. Svojím spôsobom je však príjemnejšie čeliť mužstvu, od ktorého sa dá očakávať záujem hrať futbal a nie sa zamerať na defenzívu ako írsky St. Patrick's. Bude to moja najvážnejšia konfrontácia od príchodu do Varšavy a pociťujem miernu nervozitu, ale tak je to pred každým zápasom a človek sa aspoň lepšie koncentruje,“ povedal Duda pre Sportowe Fakty. Spomenutý web pripomenul, že Poľsko nemalo zástupcu v základnej časti najprestížnejšej kontinentálnej pohárovej súťaže už 18 rokov.

„Donieslo sa k nám, že v stredu bude vypredané. Na tribúnach by teda malo byť okolo 30 000 priaznivcov, ktorí tradične sú naším dvanástym hráčom. Počínajú si fantasticky a zaslúžia si, aby sme proti Celticu uspeli. Škótsky tím považujem za zdolateľný,“ dodal 19-ročný rodák zo Sniny.

debata chyba
Viac na túto tému: #legia varšava #Ondrej Duda