Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nigro: Na Slovensku všetko funguje, buďte vďační, kde žijete

Legendárny Argentíčan, ktorý v polovici 90-rokov obliekal dres Slovana Bratislava, tvrdí, že klub súrne potrebuje nový štadión. Jeho fanúšikovia vraj nemajú svoj vlastný dom. Fabio Nigro si zelený štvrtok našiel čas, aby hodinu odpovedal na otázky čitateľov Pravda.sk.

17.04.2014 00:00 , aktualizované: 10:26
Fabio Nigro Foto: ,
Fabio Nigro.
debata

Z prejavu miláčika belasých tribún bolo cítiť, že sa mu na Slovensku páči a prirástlo mu k srdcu. „Staré mesto je krásne, moja manželka bola unesená z výletu na Devín. Povedala mi dokonca, že by tu rada zostala žiť,“ povedal Fabio, ktorý stihol navštíviť aj Prahu, Budapešť a Viedeň.

Fabio dostal aj otázku, aby porovnal život v Argentíne a na Slovensku. „Na Slovensku všetko funguje ako má, v Argentíne to tak nie je. Tu majú mladí ľudia pocit zodpovednosti, u nás to tak nie je… Argentínske mestá nie sú bezpečné, tu sa môžete pokojne prejsť. Buďte radi za to, kde žijete!!!,“ zhodnotil prekvapivo Nigro.

V diskusii s čitateľmi tiež uviedol, že Slovan, mal v časoch jeho éry veľký tím, čo mu potvrdili aj v jeho rodnej krajine počas výjazdu klubu v roku 1995. „To mužstvo by hralo okolo piateho miesta v argentínskej lige. Bolo to skvelé mužstvo. Viem si predstaviť, že doma by sme zdolali aj Bocu Juniors. V roku 1995 sme boli v Argentíne a tam mi hovorili, že Slovan má naozaj veľké mužstvo,“ odpovedal.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Fabio Nigro