Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bývalý reprezentant Kozák sa upísal rakúskemu regionálnemu klubu Perg

Bývalý slovenský reprezentant Ján Kozák ml. pôsobí v regionálnej rakúskej súťaži. Tridsaťtriročný stredopoliar absolvoval v piatok debut v drese tímu DSG Union HABAU Perg.

31.03.2014 15:22
Ján Kozák ml. Foto:
Ján Kozák ml.
debata

Bývalý hráč MFK Košice, Slovana Bratislava, Petržalky, ale aj West Bromwichu Albion nastúpil v základnej zostave a na ihrisku bol do 67. minúty, keď ho vystriedal David Furchtlehner. Perg zvíťazil nad klubom UFC Rohrbach/Berg 2:0 a Kozák prihral na jeden z gólov. Perg je v tabuľke na druhej pozícii, za vedúcim Union Weisskirchen zaostáva o deväť bodov.

„Je to hráč, ktorý nám poriadne pomôže. Jeho skúsenosti sú citeľné, ale je krátko po zranení, zatiaľ to bol z jeho strany tak na 50 percent,“ povedal podľa www.nachrichten.at športový riaditeľ DSG Union HABAU Perg Anton Lausegger.

Ján Kozák naposledy pôsobil v uzbeckom Buňodkore, má však skúsenosti aj z belgickej (Lokeren), českej (Slavia Praha), rumunskej (Politechnika Temešvár) a cyperskej súťaže (FC Larissa). V roku 2010 reprezentoval SR na majstrovstvách sveta v Juhoafrickej republike.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ján Kozák ml.