Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VIDEO: Robben sa snažil utíšiť plačúceho syna v hľadisku, no neuspel

Holandský futbalový reprezentant Arjen Robben po stredajšej semifinálovej prehre s Argentínou v jedenástkovej "lotérii" na majstrovstvách sveta v Brazílii prežíval dvojnásobný smútok.

10.07.2014 14:33
debata

Okrem sklamania z neúčasti v rozhodujúcom dueli o prestížnu trofej nepotešil 30-ročného krídelníka (nar. 23. januára 1984) ani plač jeho šesťročného syna Luka, ktorý bol v hľadisku Arena Corinthians v Sao Paule.

Dojímavé scény po semifinálovom zápase

Aj televízne zábery ukázali dojemnú situáciu, keď Robben prišiel po stretnutí za manželkou Bernadien, ktorá sedela na tribúne a márne sa snažila utíšiť ich potomka. Následne sa to nepodarilo ani otcovi, čo sa dalo pochopiť, keďže fanúšikovia „albicelestes“ s ohlušujúcim rachotom oslavovali postup do finále. Bernadien naznačila, aby Robben odišiel – holandský rýchlonohý krídelník len bezmocne pokrčil ramenami a pobral sa do kabíny.

„Môžeme byť pyšní na to, čo sme dosiahli. Som hrdý na naše mužstvo a mojich spoluhráčov,“ citoval portál www.focus.de slová Arjena Robbena, ktorý ďalej poznamenal: „Na druhej strane na tomto šampionáte sme si zaslúžili oveľa viac. Prehra s Argentínou po jedenástkovom rozstrele ma nesmierne mrzí a bolí. Je veľmi kruté skončiť takýmto spôsobom. Mrzí ma to najmä kvôli fanúšikom, ktorí nás veľmi podporovali a držali palce.“

debata chyba
Viac na túto tému: #MS 2014 vo futbale #Arjen Robben #holandská futbalová reprezentácia