Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Ronaldo stráca nervy. Novinárovi hodil mikrofón do jazera

Trojnásobný najlepší futbalista na svete, portugalský reprezentant Cristiano Ronaldo potvrdil, že na majstrovstvách Európy vo Francúzsku nie je práve v najlepšej pohode a psychickom rozpoložení.

22.06.2016 13:43
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Frustrovaný Cristiano Ronaldo.
debata (13)

Hviezda Realu Madrid sa neovládla na stredajšej predpoludňajšej prechádzke portugalského národného tímu, na ktorý čaká od 18.00 h na Stade de Lyon rozhodujúci duel proti Maďarsku v základnej F-skupine ME. K Ronaldovi pristúpil korešpondent z periodika Correio da Manhä s otázkou, či je pripravený na podvečerný dôležitý zápas.

Nasrdený 31-ročný rodák z ostrova Madeira sa neovládol, vytrhol novinárovi mikrofón z rúk a šmaril ho do jazera, pri ktorom sa hráči portugalskej reprezentácie prechádzali. Ronaldo už dávnejšie „vetoval“ zástupcov médií z tohto periodika: dôvodom je, že často publikuje články o jeho súkromnom živote. O incidente informoval španielsky denník Marca.

V spomenutom stredajšom stretnutí v Lyone sa rozhodne, či „Seleccao“ bude účastníkom osemfinále kontinentálneho šampionátu, alebo „európski Brazílčania“ prekvapujúco pocestujú predčasne domov. Portugalsko má v F-skupine zatiaľ na konte len dva nerozhodné výsledky (s Islandom 1:1 a Rakúskom 0:0) a potrebuje minimálne remízu na účasť vo vyraďovacích bojoch. Kanonier Cristiano Ronaldo sa zatiaľ strelecky nepresadil, proti Rakúsku navyše nepremenil pokutový kop.

13 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #EURO 2016