Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Náš tip! Slováci sa rozlúčia dôstojne. S Maďarmi aj Írmi

Športoví redaktori denníka Pravda tipujú osemfinálové zápasy na európskom futbalovom šampionáte vo Francúzsku.

26.06.2016 10:45
debata (6)

Viete, aké je najznámejšie, ale zároveň najtrápnejšie futbalové klišé? „Pred zápasom sú šance vždy 50:50“. Nie je to pravda! Každý duel má svojho favorita. A ak vo vzduchu visí prekvapenie, futbalový nos ho zacíti. Pridajte sa k nám a tipujte výsledky zápasov na európskom šampionáte vo Francúzsku…

Adam Zelinka, redaktor denníka Pravda

Francúzsko – Írsko: Futbalová kvalita prevýši bojovnosť. Francúzi majú jediný cieľ – zisk titulu. Íri rozhodne nemajú tím na to, aby pripravili domácim fanúšikom sklamanie. Payet a spol. nepripustia ani len drámu.
Tip na výsledok: 2:0

Slovensko – Nemecko: Nebude to debakel, no ani senzácie. Nemci nepôsobia suverénnym dojmom, v útoku sa trápia. V obrane sú však zatiaľ stopercentní a mimoriadne pevní. Najreálnejšie sa preto javí výsledok, pri ktorom sa skóre zmení len raz. Na nemeckej strane.
Tip na výsledok: 0:1

Belgicko – Maďarsko: Koniec veľkej šou. Tej maďarskej. Už postupom zo skupiny šli Maďari výrazne nad svoje možnosti. Po rozlúčke Chorvátov sú Belgičania v prvej polovici pavúka najväčším ašpirantom na postup do finále.
Tip na výsledok: 2:0

Adam Zelinka

Martin Prosnan, redaktor Pravda.sk

Francúzsko – Írsko: Kvalita je jednoznačne na francúzskej strane. Nebyť laxných Talianov, ktorí už mali postup vo vrecku, Íri sú dnes už doma. Odveta za „Henryho ruku“ sa im nevydarí.
Tip na výsledok: 2:0

Slovensko – Nemecko: Dá sa Nemecko zdolať dvakrát v priebehu jedného mesiaca? Zrejme áno? Podarí sa nám to? Bodaj by! V záveroch zápasov proti Rusku aj Anglicku dochádzala Slovákom para, myslím si, ze ani tentoraz tomu nebude inak. Šanca tu je, pokiaľ bude žiť, duel bude bolieť…
Tip na výsledok: 0:2

Belgicko – Maďarsko: Naďalej budem tvrdiť, že Maďari priviezli do Francúzska individuálne jeden z najslabších tímov na šampionáte. Má však veľkú vnútornú silu. V základnej skupine to na postup stačilo, je tu však play off a ďalej pôjdu už iba najlepší.
Tip na výsledok: 3:1

Martin Prosnan

Máte iný názor? Myslíte si, že sa futbalu nerozumieme a výsledky zápasov tipujete lepšie? Podeľte sa o svoje názory na našom FACEBOOKOVOM PROFILE

EURO 2016 – Štadióny, na ktorých sa hrá
Paríž Stade de France Nice Marseille Lyon
Lille Saint Étienne Lens Bordeaux Toulouse

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #ME 2016 vo futbale #Pravda tipuje