Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Náš tip! Ronaldo pocestuje domov. So Švajčiarmi a Severnými Írmi

Športoví redaktori denníka Pravda tipujú zápasy štrnásteho hracieho dňa na európskom futbalovom šampionáte vo Francúzsku.

25.06.2016 15:13
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Frustrovaný Cristiano Ronaldo.
debata (2)

Viete, aké je najznámejšie, ale zároveň najtrápnejšie futbalové klišé? „Pred zápasom sú šance vždy 50:50“. Nie je to pravda! Každý duel má svojho favorita. A ak vo vzduchu visí prekvapenie, futbalový nos ho zacíti. Pridajte sa k nám a tipujte výsledky zápasov na európskom šampionáte vo Francúzsku…

Adam Zelinka, redaktor denníka Pravda

Švajčiarsko – Poľsko: Zrejme najťažšie predvídateľný zápas dňa. Miernym favoritom sú však predsa len Poliaci, ktorí v základnej skupine trápili aj silných Nemcov. Švajčiari zas Francúzov. O prvom štvrťfinalistovi Eura rozhodne v taktickej bitke jediná presná strela. Postarajú sa o ňu Poliaci.
Tip na výsledok: 0:1

Chorvátsko – Portugalsko: Ronaldo sa už prebudil, no len na jeden zápas. Úspešnejší budú jeho kluboví spoluhráči – Modrič s Kovačičom. Chorváti hrajú na šampionáte výborne, nič na tom nezmení ani vyraďovacia fáza. Uspejú vďaka obrovskej prevahe v strede poľa.
Tip na výsledok: 3:1

Wales – Severné Írsko: Tvrdá ostrovná bitka o historický úspech. Bojovnosť, odhodlanie, túžba nechýba ani jednému. O niečo viac futbalovej kvality však ponúka Wales. A vďaka nej si zaistí postup do štvrťfinále. Hoci po dramatickom priebehu.
Tip na výsledok: 1:0 pp

Adam Zelinka
2 debata chyba