Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Náš tip! Portugalský stroj na góly sa rozbehne. Švédsky sa rozlúči - bez gólu

Športoví redaktori denníka Pravda tipujú zápasy trinásteho hracieho dňa na európskom futbalovom šampionáte vo Francúzsku.

22.06.2016 11:48
debata (4)

Viete, aké je najznámejšie, ale zároveň najtrápnejšie futbalové klišé? „Pred zápasom sú šance vždy 50:50“. Nie je to pravda! Každý duel má svojho favorita. A ak vo vzduchu visí prekvapenie, futbalový nos ho zacíti. Pridajte sa k nám a tipujte výsledky zápasov na európskom šampionáte vo Francúzsku…

Adam Zelinka, redaktor denníka Pravda

Island – Rakúsko: Posledná šanca pre suveréna kvalifikácie. Rakúšanov zachránia len tri body. Islandská stena však pre nich bude príliš tvrdá. Tak, ako narazili v zápase s Maďarmi, neprerazia ani v súboji s Islanďanmi, ktorí si zabezpečia minimálne tretie miesto i postup.
Tip na výsledok: 0:0

Maďarsko – Portugalsko: Maďari majú postup vo vrecku, Portugalčania oň musia tvrdo zabojovať. V predošlých dvoch zápasoch zlyhala ich najväčšia hviezda – Cristiano Ronaldo. Tentoraz bude krídelník Realu Madrid správnym kapitánom a dovedie svoj tím k víťazstvu i osemfinálovej miestenke.
Tip na výsledok: 0:2

Švédsko – Belgicko: Kto z koho. Zdá sa, že belgický ofenzívny motor sa už naplno rozbehol v zápase s Írmi a tak na Ibrahimoviča a spol. čaká mimoriadne náročná previerka. Švédi v nej neobstoja a už zajtra budú sedieť v lietadle na ceste domov.
Tip na výsledok: 1:2

Írsko – Taliansko: Taliani už majú istotu prvého miesta. Nemajú o čo hrať. Írom ide o všetko, no dostatok kvality na to, aby zdolali štvornásobných majstrov sveta, nemajú. Nesiahnu si ani na bod.
Tip na výsledok: 0:2

Adam Zelinka

Martin Prosnan, redaktor Pravda.sk

Island – Rakúsko: Šancu postúpiť majú obaja. Zatiaľ čo Island sa na turnaji prezentoval sympatickým výkonom, hra Rakúšanov pripomínala skôr trápenie, ako radosť. Alaba a spol. si to dnes u fanúšikov vyžehlia vydretou najtesnejšou výhrou.
Tip na výsledok: 0:1

Maďarsko – Portugalsko: Kobru najprv podráždili Islanďania a potom Rakúšania. Uštipne však až Maďarsko. Cristiano Ronaldo konečne exploduje – nie od zlosti, ale gólovo. Maďarsko má postup medzi šestnásť najlepších už istý a tak ho krutá prehra nebude až tak bolieť.
Tip na výsledok: 0:3

Švédsko – Belgicko: Niečo zhnité je v tíme švédskom. Ako inak si vysvetliť ich tragickú bilanciu nula striel na súperovu bránku… Obávam sa, že zadrhnutý motor severenia nenakopnú ani dnes. A Zlatan sa s reprezentačnou kariérou rozlúči tak, ako ho nepoznáme – so sklopenou hlavou…
Tip na výsledok: 0:2

Írsko – Taliansko: Adam, videl si už Taliana, ktorý sa niekam ženie, ak nemusí? Ja nie! Majú ísté víťazstvo v skupine, dokonca poznajú už aj svojho osemfinálového súpera – Španielsko. Na zápas nenastúpia s tým najlepším, čo majú k dispozícii.
Tip na výsledok: 1:0

Martin Prosnan

Máte iný názor? Myslíte si, že sa futbalu nerozumieme a výsledky zápasov tipujete lepšie? Podeľte sa o svoje názory na našom FACEBOOKOVOM PROFILE

EURO 2016 – Štadióny, na ktorých sa hrá
Paríž Stade de France Nice Marseille Lyon
Lille Saint Étienne Lens Bordeaux Toulouse

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #ME 2016 vo futbale #Pravda tipuje