Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zarezal tím a pochoval šance Slovana na postup! Moderátor RTVS sa pustil do Weissa

Svojou šikovnosťou mohol zmeniť nepriaznivý stav, ale namiesto toho mužstvo dostal do ešte ťažšej situácie.

16.02.2024 08:47
Vladimír Weiss Foto: ,
Vladimír Weiss na archívnej snímke.
debata (11)

Kapitán Slovana Bratislava Vladimír Weiss ml. odohral vo štvrtkovom prvom súboji šestnásťfinále Európskej konferenčnej ligy proti Sturmu Graz (1:4) iba desať minút.

Po tom, čo v 68. minúte vymenil Tigrana Barsegjana, išiel v 78. minúte predčasne pod sprchy za nešetrný zákrok.

Názory na jeho vylúčenie sa rôznili. Spoluhráč Jaromír Zmrhal to na červenú nevidel, otec a tréner Slovana Vladimír Weiss st. pripustil, že syna nemal posielať do hry.

Kritika sa na niekdajšieho slovenského reprezentanta spustila aj v štúdiu RTVS. Expert Peter Ďuriš aj moderátor Ľuboš Hlavena sa do 34-ročného ofenzívneho univerzála poriadne opreli.

Vladimír Weiss Čítajte viac Weiss bral všetko na seba, ale pri priamej otázke o posilách mlčal. Na Tehelnom poli cítiť pokročilý vek

"Definitívne sa to zlomilo po červenej karte. A teraz buďme objektívni a buďme kritickí. Príde hráč, ktorého všetci milujú, ktorý je legendou Slovana, v 68. minúte a za pár minút sa nechá absolútne hlúpo vylúčiť.

Po stratenej lopte, jednoducho, je tam zámer zasiahnuť súpera. Ak by sa to stalo proti slovenskému klubu, hneď povieme červená karta, teraz sme takí, je to Vlado, je to legenda.

Ale toto sa ti nemôže stať. Takto si zarezal tím, zarezal zápas a možno definitívne pochoval šancu na postup," nešetril kritikou známy moderátor Ľuboš Hlavena, pričom s jeho názorom súhlasil aj expert Peter Ďuriš.

Reakcie na duel Graz - Slovan Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Z veľkej bitky nakoniec nebolo nič, čo rakúske...

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss ml. #Sturm Graz