Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Neapole budeme trpieť, ale chceme postúpiť, tvrdí kouč Realu

Tréner futbalistov španielskeho klubu Real Madrid Zinedine Zidane očakáva v utorňajšom odvetnom dueli osemfinále Ligy majstrov na pôde SSC Neapol krušné chvíle.

07.03.2017 09:51
Zinedine Zidane Foto: ,
Tréner Realu Madrid, Zinedine Zidane.
debata

Verí však, že obhajcovia trofeje podajú pod Vezuvom kvalitný výkon. Prvý zápas v Madride sa skončil triumfom domáceho tímu 3:1.

„Nastúpime proti mužstvu, ktoré príliš často neprehráva, zvlášť doma. Atmosféru neapolského štadióna som zažil ako hráč Juventusu, nikdy to tu nebolo ľahké. Mne sa to však páči. Búrlivá atmosféra bude dobrá pre domácich aj pre nás. Obom tímom dodá extra motiváciu navyše,“ vyhlásil podľa oficiálnej stránky Európskej futbalovej únie (UEFA) 44-ročný Francúz. Rodák z Marseille na pondelkovej tlačovej konferencii dostal aj otázku, či plánuje pozmeniť taktiku na stretnutie. „Ak aj zmeníme náš herný systém, nikdy nezmeníme našu mentalitu. Tá zostáva rovnaká, či už nastúpime s dvoma alebo troma útočníkmi. Som spokojný, že mám k dispozícii takmer kompletné mužstvo,“ dodal Zinedine Zidane.

„Všetci rozprávajú iba o tom, že Neapol na nás vybehne, pretože potrebuje rýchlo streliť prvý gól. Osobne si myslím, že potrebujeme zahrať dobre v celom priebehu stretnutia. Som presvedčený, že sa nám to podarí. Naša motivácia bude obrovská. Na ihrisko vybehneme s cieľom vyhrať. Určite budeme aj trpieť, ale na to sme pripravení,“ skonštatoval „Zizou“.

Pravý obranca „bieleho baletu“ Daniel Carvajal prezradil recept na talianske mužstvo. „Neapol hrá pekný útočný futbal, v ofenzíve má rýchlych hráčov. V prvom zápase nám narobil niekoľko problémov. V odvete musíme hrať ako tím a uzatvárať voľný priestor,“ povedal 25-ročný zadák.

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #SSC Neapol #Zinedine Zidane