Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Greguš dal krásny gól a dostal pochvalu od trénera

Dánsky klub FC Kodaň potvrdil v utorkovom odvetnom dueli 2. predkola futbalovej Ligy majstrov 2016/2017 proti severoírskemu majstrovi FC Crusaders rolu favorita.

20.07.2016 10:58
Ján Greguš Foto: ,
Ján Greguš.
debata

V domácom prostredí zvíťazil vysoko 6:0 a v súčte s minulotýždňovým triumfom 3:0 u súpera jednoznačne postúpil do ďalšej fázy. Prispel k tomu aj slovenský stredopoliar Ján Greguš, ktorý si v utorok otvoril strelecký účet v novom pôsobisku. Niekdajší hráč českého Jablonca či Ostravy odohral celé stretnutie a v 68. min ukážkovo zrealizovaným priamym kopom zvýšil na priebežných 5:0. Dánske mužstvo sa v 3. predkole stretne s rumunským tímom Astra Giurgiu.

„Som veľmi spokojný a šťastný s tým, ako ofenzívne sme odohrali celých 90 minút. Bolo jednoduché zastaviť sa za stavu 2:0 a hrať na údržbu, ale my sme pokračovali až do konca. Čo sa týka troch nováčikov v tíme, Pavlovič si počínal dobre, ale ešte môže aj lepšie. Greguš ukázal, že je veľmi dobrý futbalista, vie hrať ľavou aj pravou nohou. A pokiaľ ide o Falka, možno bol aj sám prekvapený, ako vie vypomôcť v defenzíve,“ skonštatoval po stretnutí nórsky tréner FC Kodaň Staale Solbakken na klubovom webe.

debata chyba
Viac na túto tému: #FC Kodaň #Ján Greguš