Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Cristiano Ronaldo nastúpi v odvete proti City, tvrdí jeho mama

Španielsky futbalový veľkoklub Real Madrid by mohol v stredajšej odvete semifinále Ligy majstrov 2015/2016 proti Manchestru City počítať aj s uzdraveným Cristianom Ronaldom.

30.04.2016 10:45
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo na lavičke Realu Madrid počas zápasu na pôde Manchestru City.
debata

Matka hviezdneho hráča počas prezentácie svojej autobiografie prezradila, že jej syn by mal byť na budúci týždeň úplne v poriadku. Tridsaťjedenročný Portugalčan si 21. apríla v záverečných sekundách ligového duelu proti FC Villarreal (3:0) zranil stehenný sval.

„Je v poriadku, ale ešte nie na 100 %. Možno tak na 80. Myslím si, že sa vráti na budúci týždeň,“ cituje denník AS slová matky CR7.

„Prečo chce stále hrať? Vždy bol taký, má veľmi silnú vôľu. Vždy tvrdo pracoval, vždy chcel viac. V Reale Madrid je šťastný, chcel by tam ukončiť kariéru,“ doplnila Dolores Aveirová.

Cristiano Ronaldo spoločne s ďalším maródom Karimom Benzemom nenastúpia v sobotňajšom dueli Primera División na trávniku San Sebastiánu. Tréner „Los Blancos“ Zinedine Zidane nevyužije ani služby nemeckého majstra sveta Toniho Kroosa, ktorý dostal voľno.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Real Madrid