Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Trenčín bude hrať Ligu majstrov definitívne v Žiline

Futbalisti AS Trenčín budú mať v Lige majstrov 2015/2016 domáce prostredie podľa očakávania v Žiline.

24.06.2015 19:20
Trenčín, mužstvo Foto: ,
Mužstvo Trenčína odohralo už minulý rok súboj s Hull City v Európskej lige na štadióne Pod Dubňom.
debata

Štadión pod Dubňom bude v utorok 14. alebo v stredu 15. júla dejiskom domáceho stretnutia úradujúceho slovenského šampióna v 2. predkole LM proti rumunskému klubu Steaua Bukurešť.

Podľa informácie na oficiálnej stránke trenčianskeho klubu sa definitívna dohoda o podmienkach konania tohto stretnutia zrodila medzi AS Trenčín a MŠK Žilina v stredu. "Keďže nemáme vyhovujúci vlastný štadión, opäť sme museli hľadať najvhodnejšiu alternatívu pre naše vystúpenie v pohárovej Európe. Do úvahy prichádzal štadión v Senici a Žiline. Napokon sme sa rozhodli ísť žilinskou cestou, ktorú poznáme už z minulej sezóny,“ povedal hovorca klubu Martin

"Štadión pod Dubňom poskytuje dnes stále najlepšie zázemie nielen pre tímy, ale aj pre divákov. Dôležité slovo mala aj celková kapacita. Preto sme radi, že sa nám podarilo uzavrieť dohodu so Žilinou. Veríme, že množstvo fanúšikov si spomína na náš žilinský zápas proti Hull City, ktorý pred rokom takmer vypredal štadión v Žiline. Teraz nás čaká ešte väčšie a dôležitejšie stretnutie. Možno jedno z dvoch alebo troch najväčších vo viac ako storočnej histórii futbalu v Trenčíne. Určite najdôležitejšie v histórii AS Trenčín,“ uvádza stanovisko klubu AS Trenčín.

debata chyba
Viac na túto tému: #liga majstrov #mšk žilina #AS Trenčín #steaua bukurešť #štadión pod dubňom
Načítavajú sa športové výsledky...