Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pogba chcel penaltu. Vraj sa chystá jeho prestup do Barcelony

Francúzsky futbalový reprezentant v službách talianskeho klubu Juventus Turín bol po sobotňajšom finálovom zápase Ligy majstrov v Berlíne proti FC Barcelona sklamaný, že sa po zákroku naňho nekopal v 68. min pokutový kop.

07.06.2015 07:45
Paul Pogba, Dani Alves Foto: ,
Paul Pogba na trávniku po zákroku Daniho ALvesa.
debata

Opakované televízne zábery odhalili, že zadák „blaugranas“ Daniel Alves rukami stiahol Pogbu v šestnástke k zemi. Turecký hlavný rozhodca Cüneyt Cakir neprisúdil Juventusu jedenástku a z následného protiútoku Uruguajčan Luis Suárez strelil víťazný gól, keď upratal do bránky vyrazenú strelu Lionela Messiho.

„Myslím si, že arbiter dnes urobil niekoľko chýb, ale taký je futbal a už s tým nemôžeme nič urobiť. Snažili sme sa zo všetkých síl, no Barcelona bola lepšia ako my. Jej hráči mali niečo, čo nám chýbalo,“ povedal podľa portálu goal.com 22-ročný stredopoliar. „Keď sme vyrovnali na 1:1, mysleli sme si, že stretnutie vyhráme. Potom sme však dostali druhý gól a naša psychika išla trochu dole. Skúsili sme sa znovu dostať do zápasu, súper však na konci pridal ešte jeden zásah,“ dodal Pogba pre Sky Sports.

Portál denníka La Gazzetta dello Sport priniesol v súvislosti s Pogbom inú zaujímavú informáciu. Počas finále v Berlíne sa údajne stretol hráčov agent Mino Raiola s členom technickej komisie FC Barcelona Ariedom Braidom. Predmetom diskusie vraj bol budúci Francúzov prestup do katalánskeho veľkoklubu.

debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Finále Ligy majstrov #Paul Pogba
Načítavajú sa športové výsledky...