Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pozrite si: Carvajal odmieta, že chcel pohrýzť Mandžukiča

Jedným z najviditeľnejších hráčov na ihrisku v utorňajšom prvom zápase štvrťfinále futbalovej Ligy majstrov medzi madridskými mužstvami Atlético a Real bol domáci útočník Mario Mandžukič.

15.04.2015 13:24
Mario Mandžukič, Milorad Mažič Foto: ,
Zakrvavený Mario Mandžukič v debate s rozhodcom Miloradom Mažičom.
debata

Chorvátsky reprezentant si od prvej minúty počínal nebojácne v súbojoch so stopérmi Realu Sergiom Ramosom či Raphaelom Varanem, veľa si však od nich aj vytrpel, keď absolvoval množstvo tvrdých osobných súbojov. Na druhej strane, dopúšťal sa aj početných faulov a v istých momentoch pôsobil veľmi premotivovane. Srbský arbiter Milorad Mažič ho preto po zmene strán „schladil“ žltou kartou.

Mandžukič sa v 51. min dožadoval potrestania hosťujúceho stopéra Sergia Ramosa, keď ten lakťom zasiahol jeho tvár tak, že ho zaliala krv. Rozhodca Mažič však nereagoval.

„Nie som rozhodca, aby som vyhodnocoval fauly. Nevedel som, či je Mandžukič blízko mňa alebo ďalej odo mňa. Určite som ho nechcel trafiť, nebol v tom úmysel,“ uviedol španielsky reprezentant Ramos v mixzóne po stretnutí.

Mandžukič po zásahu Ramosa

Okrem Ramosa a Varana zvádzal súboje s Mandžukičom aj pravý obranca Daniel Carvajal. Viaceré televízie ponúkli po stretnutí zábery, na ktorých sa mohlo zdať, že sa Carvajal pokúsil pohrýzť svojho súpera. „Počul som, že ma z toho obvinili, ale môžem vás uistiť, že som nikoho nepohrýzol, ani som sa o to nepokúsil,“ vyhlásil Carvajal prostredníctvom svojho konta na Twitteri.

Mandžukič v súboji s Carvajalom
debata chyba
Viac na túto tému: #atlético madrid #Mario Mandžukič