Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Skvelý výsledok, tešil sa Klopp po tesnej prehre s Juventusom

Obojstranná spokojnosť zavládla po úvodnom osemfinále Ligy majstrov medzi Juventusom a Dortmundom.

25.02.2015 13:05
Jürgen Klopp Foto:
Jürgen Klopp.
debata

Kým tréner turínskeho tímu Massimiliano Allegri po utorkovej výhre 2:1 o postupe nepochybuje, kouč Borussie Jürgen Klopp označil prehru o gól za skvelý výsledok.

„Z odvety strach nemám, toto pre nás bol v Európe krok vpred,“ uviedol na webe UEFA Allegri. „Mám radosť nielen z výhry, ale aj z výkonu. Dostali sme nešťastný gól, ale to sa stáva, takže celkovo som si zo zápasu odniesol veľa pozitív a len pár neistôt,“ pridal.

„Nikto nečakal, že sem prídeme a výhrou 3:0 si urobíme pohodovú odvetu. Juventus si zakladá na dobre organizovanej hre a my sme mu narobili veľa problémov, takže prehra 1:2 je skvelý výsledok,“ vyhlásil Klopp v rozhovore pre televíznu stanicu Sky Sports.

V Turíne sa všetko dôležité odohralo v prvom polčase. Carlos Tévez poslal domácich v 13. minúte do vedenia a po vyrovnaní Marca Reusa sa o druhý gól Juventusu postaral tesne pred prestávkou Álvaro Morata.

Obaja tréneri navyše už po polhodine museli striedať. Dortmund pre zranenie prišiel o Lukasza Piszczeka, Juventus o chvíľu neskôr o Andrea Pirla. Do druhého polčasu navyše nenastúpil hosťujúci stopér Sokratis Papasthopulos. „Nie je dobré, keď musíte skoro striedať. Mužstvo to rozhodí a navyše prídete o možnosť reagovať na vývoj zápasu,“ uviedol Klopp. „Pirlo mal problém s lýtkom, tak uvidíme, čo odhalia ďalšie vyšetrenia,“ pridal Allegri.

debata chyba
Viac na túto tému: #Juventus Turín #Borussia Dortmund #Jürgen Klopp