Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Balotelli už stihol nahnevať aj trénera Liverpoolu. Cez polčas si menil dres

Kontroverzný futbalista Liverpoolu Mario Balotelli predviedol v stredajšom zápase Ligy majstrov s Realom Madrid ďalší zo svojich povestných "úletov".

23.10.2014 12:24
debata

Taliansky útočník naštval trénera Brendana Rodgersa tým, že si v polčase pri ceste z ihriska do kabín vymenil dres so súperovým obranca Pepem. Do druhého dejstva už Balotelli nenastúpil.

„Počujem o tom prvýkrát, ale ak to tak naozaj bolo, nepáči sa mi to,“ povedal Rodgers po zápase, ktorý jeho celok prehral kvôli nevydarenému prvému polčasu 0:3.

„Videl som to aj v iných ligách a krajinách, ale nemalo by sa to stávať. Podľa môjho názoru, ak si chcete vymeniť dres, mal by ste to urobiť na konci zápasu,“ dodal kouč Liverpoolu.

S Balotellim si o nevhodnom správaní pohovorí. V decembri riešil podobnú situáciu s Mamadouom Sakhom, ktorý si vymenil dres s vtedajším útočníkom Chelsea Samuelom Eto'oom. „Mali sme tu podobný incident vlani. Poradil som si s tým a vysporiadam sa s tým aj teraz,“ povedal Rodgers.

Incident ale podľa neho nebol dôvodom, prečo Balotelliho cez polčas striedal. „Bolo to z taktických dôvodov. Cítil som, že potrebujeme do hry trochu viac intenzity a niekoho, kto bude málinko viac napádať súperových stopérov. Adam Lallana si počínal veľmi dobre,“ uviedol Rodgers.

Balotelli sa zatiaľ po letnom príchode do Liverpoolu trápi. V šiestich odohraných zápasoch Premier League ešte neskóroval a jediný gól dal v Lige majstrov proti Ludogorcu Razgrad.

debata chyba
Viac na túto tému: #Mario Balotelli #FC Liverpool #Brendan Rodgers