Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ronaldo sa pomýlil z penalty až na deviaty pokus. Desiatu premenil

Až na deviaty pokus sa Cristiano Ronaldo pomýlil z pokutového kopu v stretnutí futbalovej Ligy majstrov. Vychýrený portugalský kanonier Realu Madrid nepremenil penaltu v stredajšom zápase kontinentálneho pohára číslo jeden na ihrisku nováčika súťaže Ludogorca Razgrad.

02.10.2014 14:07
debata
zväčšiť Cristiano Ronaldo. Foto: SITA/AP
Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo.

Jeho prudký pokus k žrdi vyrazil brankár Vladislav Stojanov.

Nepremenená penalta Ronalda

Už o necelú štvrťhodinu dostal 29-ročný rodák z Funchalu šancu na reparát a tentoraz skóroval. Veril si, loptu poslal z „bieleho bodu“ približne na to isté miesto ako pri prvom pokuse, ale ešte prudšie a presnejšie. Stojanov sa naťahoval márne a Ronaldov gól znamenal vyrovnanie na 1:1.

V druhom prípade sa už hviezda nemýlila

„Biely balet“ napokon zvíťazil v Sofii 2:1, keď sa o trojbodový zápis pre obhajcu „ušatej trofeje“ postaral striedajúci Francúz Karim Benzema.

„Ludogorec je kvalitné mužstvo. S podporou domácich priaznivcov to bol naozaj zdatný súper, fanúšikovia dodali svojim hráčom energiu navyše. Dosiahli sme nesmierne dôležité víťazstvo a keďže Liverpool v stredu prehral, tento úspech môže byť pri konečnom účtovaní rozhodujúci,“ poznamenal podľa UEFA.com populárny CR7, ktorému na vyrovnanie historického maxima Raúla v počte gólov v Lige majstrov chýbajú už len dva presné zásahy.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Ludogorec Razgrad