Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan chce vypredať Pasienky. Po 39 rokoch

Futbalový Slovan chce najbližšiu stredu vypredať Pasienky. V prvom zápase play-off Ligy majstrov privíta BATE Borisov a súboj s bieloruským šampiónom považuje za zápas roka.

14.08.2014 16:16 , aktualizované: 16:58
Juraj Halenár, Dušan Perniš Foto: ,
Juraj Halenár a Dušan Perniš na tlačovej konferencii pred budúcotýždňovým zápasom Ligy majstrov proti Bate Borisov.
debata (2)

Predstavitelia klubu pripomínajú, že futbalisti Slovana naposledy vypredali štadión na Pasienkoch v pamätnom ligovom súboji na jar 1975, v ktorom sa rozhodovalo o majstrovi Československa medzi nimi a domácimi interistami (Slovan vyhral a stal sa majstrom).

„Veríme, že sa nám podarí zaplniť hľadisko aj v stredu v zápase s Borisovom. Mylím, že sa to nepodarilo ani Sergejovi Bubkovi, keď na Pasienkoch skočil o žrdi svetový rekord,“ zdôrazňuje Stanislav Kramarič, manažér klubu pre styk s fanúšikmi.

Podľa generálneho manažéra ŠK Petra Kašpara štadión na Pasienkoch spĺňa požiadavky na organizáciu zápasov play-off Ligy majstrov, na ktoré už kladie UEFA rovnaké nároky ako na stretnutia v skupinovej fáze. „Zástupcovia UEFA nejaké drobné pripomienky mali, ale veríme, že po niektorých úpravách aj v prípade postupu odohráme na Pasienkoch všetky zápasy v skupine,“ potvrdil Kašpar.

Bratislava zažije v stredu atmosféru najprestížnejšej klubovej súťaže. Zápasy play-off sú organizované rovnako ako v hlavnej časti súťaže. „To znamená, že aj štadión dostane inú tvár ako na bežných stretnutiach a prvý raz zaznie na Pasienkoch oficiálna znelka Ligy majstrov,“ dodal hovorca klubu Tomáš Cho.

Predpredaj vstupeniek sa začne v pokladnici štadióna dnes popoludní a potvrvá do deviatej večer. Prednostné právo (prvé dve hodiny v piatok i v sobotu) budú mať držitelia permanentiek. Najlacnejšie vstupenky (za bránky) budú stáť 8 eur (pre permanentkára 6), najdrahšie na kryté tribúny 25 eur (20). „Predbežný záujem o vstupenky je obrovský, preto odporúčame, aby si ich fanúšikovia zakúpili čo najskôr. Jeden fanúšik si môže kúpiť maximálne štyri vstupenky,“ doplnil Kramarič.

Organizátori tiež upozorňujú divákov, že na stredajší súboj musia prísť v predstihu. Brány štadióna sa otvoria dve hodiny pred výkopom, ale 15 minút pred začiatkom ho uzavrú a oneskorenci sa do hľadiska už nedostanú.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Bate Borisov