Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rana ako z dela! Brazílčan Diego strelil Barcelone gól z ríše snov

Brazílsky futbalista Atlética Madrid Diego strelil v 56. minúte prvého štvrťfinálového súboja Ligy majstrov proti Barcelone neskutočný gól.

02.04.2014 08:49
Diego Foto: ,
Diego z Atlética Madrid oslavuje krásny gól do siete Barcelony.
debata (1)

Ofenzívny stredopoliar, ktorý po polhodine hry vystriedal zraneného kanoniera Diega Costu, prekonal domáceho brankára Pinta bombou z približne 23 metrov. Nevídaný presný zásah z ťažkého uhla museli oceniť aj fanúšikovia na štadióne Nou Camp.

Gól Diega Ribasa

Hráči vedúceho tímu španielskej ligy však o štvrťhodinu neskôr tesný náskok stratili, za domácich vyrovnal Neymar. Vzájomný duel Atlética a Barcelony sa po štvrtýkrát za sebou skončil remízou a pred odvetou v španielskej metropole zostáva všetko otvorené.

Atlético má šancu si zahrať v semifinále Ligy šampiónov po 40 rokoch, naposledy sa mu to podarilo v sezóne 1973/1974, keď sa prebojoval až do finále vtedajšieho Európskeho pohára majstrov, kde stroskotal na mníchovskom Bayerne. „Som veľmi šťastný za Diega a jeho dnešný gól. Potreboval to. Na ihrisko prišiel vo veľmi dôležitom momente. Pre naše mužstvo bude odteraz až do konca sezóny základným kameňom. Diego Costa nechcel striedať, uvidíme, ako na tom bude. Dúfame, že dobre. Hrali sme proti veľkému rivalovi. Máme tím s obrovským srdcom a som veľmi rád, že sme dokázali vzdorovať Barcelone. Z taktického hľadiska to bol krásny súboj,“ uviedol kouč Atlética Diego Simeone.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #atlético madrid #Diego