Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Moyes verí, že Bayern nebude konečná

Tréner anglického futbalového klubu Manchester United David Moyes si je vedomý kvality štvrťfinálového súpera v podobe Bayernu Mníchov v rámci prebiehajúcej sezóny Ligy majstrov, verí však, že jeho zverenci môžu spôsobiť prekvapenie na úkor favorita a obhajcu trofeje.

22.03.2014 13:00
Bayern, Brémy Foto: ,
Ilustračné foto
debata

„Červení diabli“ si vybojovali postup medzi elitných osem tímov cez grécky Olympiakos Pireus po stredajšom domácom víťazstve 3:0, v ktorom zmazali dvojgólové manko z úvodného duelu. Bavori prenikli do štvrťfinále cez londýnsky Arsenal a piatkový žreb pasoval United do úlohy ich protivníka.

„Bayern je obhajca titulu. V novodobej Lige majstrov úradujúci šampión ešte nikdy svoj triumf neobhájil, snáď sa nám podarí niečo dosiahnuť a potvrdiť túto štatistiku,“ uviedol kouč manchesterského klubu po žrebe vyraďovacej časti.

„Čakajú nás veľké zápasy, pre nás je však veľká vec to, že sme boli v osudí. Málokto si myslel, že po prehre v Grécku eliminujeme Olympiakos,“ vyhlásil David Moyes a dodal: „Máme ťažkého súpera, ale stále sme v hre a budeme bojovať o úspech.“

debata chyba
Viac na túto tému: #Bayern Mníchov #Manchester United #David Moyes