Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Veľká potupa pre Messiho v Amerike. Fanúšikovia súpera šliapali a tancovali na jeho drese

Jeden z najlepších futbalistov všetkých čias sa dočkal poriadnej potupy. Stalo sa to po vypadnutí jeho Interu Miami zo severoamerickej Liga majstrov CONCACAF.

13.04.2024 14:00
Lionel Messi Foto:
Lionel Messi sa v zápasoch proti mexickému Monterrey nepresadil.
debata

Inter Miami nestačil na mexický klub Monterrey. Po zápase fanúšikovia Messiho dehonestovali tým, že šliapali a tancovali na jeho drese. Video sa navyše objavilo na sociálnych sieťach.

Messi sa musel pred pár dňami zmieriť s tým, že do bohatej zbierky trofejí nepridá tento rok triumf zo zámorskej Ligy majstrov. Inter Miami totiž vo štvrťfinále nestačil na Monterrey 1:3 a so súťažou sa rozlúčil.

Fanúšikovia mexického klubu mali z postupu takú radosť, že argentínsku hviezdu poriadne zahanbili. Zohnali si Messiho dres, po ktorom so smiechom a zúrivosťou šliapali, skákali a tancovali.

Celý nenávistný akt priaznivci nahrali na video a je hitom sociálnych sietí. Niektorí priaznivci sa ich oslavám postupu smejú, ďalší ich ostro kritizujú a označujú ho za zbytočné prilievanie oleja do ohňa.

„Toto nie sú futbaloví fanúšikovia. Keby Messiho mali nablízku, už by stáli radu na jeho podpis a fotku,“ rozčuľoval sa jeden z komentujúcich na Twitteri. „Budete kvôli tomu plakať? Ubližujú snáď niekomu?“ hájil priaznivcov Monterrey iný prispievateľ.

Messi si takéto video pravdepodobne ani nevšimol a už sa sústredí na ďalší zápas v Major League Soccer. V najvyššej súťaži hrá Miami v nedeľu na pôde Kansasu.

Najkrajšie futbalové rozhodkyne na svete Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Futbalisti na ihrisku skáču tak, ako ony...
debata chyba
Viac na túto tému: #Monterrey #Inter Miami #Liga majstrov CONCACAF