Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hamšík fanúšikom: Odísť kvôli olúpeniu? Nebojte sa, nespravím to

Marek Hamšík ubezpečil fanúšikov talianskeho klubu SSC Neapol, že nepríjemný štvrtkový incident, keď ho sediaceho v aute olúpili dvaja muži, nebude pre slovenského futbalistu podnetom na zmenu pôsobiska. "Nebojte sa, určite sa nechystám odísť z Neapola," cituje portál www.channel4.com vyjadrenie 21-ročného ofenzívneho stredopoliara, o ktorého sa zaujíma viacero špičkových európskych tímov na čele s FC Chelsea, Realom Madrid, Interom Miláno a Juventusom Turín.

21.12.2008 12:48
Marek Hamšík Foto:
Marek Hamšík.
debata

Reprezentanta Slo­venska pri prepadnutí „obrali“ zlodeji o hodinky značky Rolex, viaceré osobné veci, vrátane kľúčov od domu, a tiež finančnú hotovosť. Po jednom z nasledujúcich tréningov, keď sa ho priaznivci „Partenopei“ pýtali, či je v poriadku, Hamšík osvedčil svoj zmysel pre humor. „Môže mi niekto povedať, koľko je hodín?“ žartoval slovenský futbalista v súvislosti so štvrtkovým incidentom.

Fanúšikovia Neapola dokázali podporu jednej z najväčších hviezd svojho tímu aj zriadením špeciálnej sekcie vo webovom systéme Facebook pod názvom „Tí, ktorí sa chcú ospravedlniť Hamšíkovi za to, čo sa stalo“, do ktorej sa za 24 hodín prihlásilo viac ako 1500 ľudí.

Rozvírenú hladinu sa snažil upokojiť aj prezident klubu Aurelio De Laurentiis. „Takéto veci sa vo veľkých mestách ako Neapol môžu stať každému. Nie je to však len násilie, čo toto mesto reprezentuje. Marek by sa mal čo najskôr pokúsiť zabudnúť na celý incident a hodiť ho za hlavu,“ uviedol šéf SSC Neapol.

debata chyba