Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Belehrade predali už 20 000 vstupeniek

V utorkovej odvete 3. predkola futbalovej Ligy majstrov Partizan Belehrad - Artmedia Bratislava pôjde o veľa. Víťaz získa právo účasti medzi európskou futbalovou elitou, a hoci domáci už na rozdiel od Artmedie majú s hlavnou súťažou Ligy majstrov skúsenosti, túžia po nej rovnako intenzívne ako hostia zo Slovenska.

22.08.2005 19:05
debata

„V utorok sa ukáže, či naša doterajšia práca nebola zbytočná. Vieme, o čo ide. Hráči sú fyzicky aj psychicky pripravení odohrať veľký zápas, na ktorého konci sa chcú tešiť z postupu,“ uviedol na predzápasovej tlačovej besede tréner Vladimir Vermezovič.

Srbi sú futbalový národ. Cítia, že postup po LM po dvoch rokoch majú na dosah. V predpredaji sa predalo už 20 000 vstupeniek a podľa pokladníčky klubu Milky Začevičovej bude v utorok určite vypredané (kapacita štadióna FK Partizan je 28 475 divákov) „Taký záujem o lístky si nepamätám od zápasu s Laziom v roku 1998,“ cituje Zečevičovú internetová stránka klubu.

Skúsený stredopoliar s reprezentačnými skúsenosťami Nenad Brnovič uviedol, že od Artmedie očakávajú vysoko defenzívny výkon. „Hostia to určite zatvoria a budú sa snažiť o rýchle kontry. Dvojnásobná škoda, že sme nepremenili jednu z našich šancí v Bratislave. Teraz nás čaká ešte relatívne ťažký zápas,“ povedal Brnovič.

Futbalisti Artmedie prileteli do Belehradu v pondelok popoludní. Večer od 20.00 h by si mali vyskúšať trávnik štadióna, na ktorom sa v utorok pokúsia vybojovať postup do hlavnej súťaže LM.

debata chyba