Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Potvrdené. Slovan získal jedného z najlepších stredopoliarov ligy

Päťnásobný slovenský futbalový reprezentant Tomáš Kóňa je oficiálne hráčom ŠK Slovan Bratislava. Informuje o tom web "belasých".

16.02.2017 12:22
ivan kmotrík, tomáš kóňa, šk slovan bratislava Foto:
Tomáš Kóňa (vľavo) s Ivanom Kmotríkom ml.
debata

Skúsený 32-ročný stredopoliar absolvoval s bratislavským mužstvom takmer celú zimnú prípravu pred jarnou časťou Fortuna ligy 2016/2017, Slovan dotiahol jeho príchod zo Spartaka Myjava, ktorý odstúpil z najvyššej súťaže. Vo štvrtok Kóňa podpísal ročnú zmluvu s možnosťou opcie na ďalších dvanásť mesiacov a bude pripravený nastúpiť v nedeľňajšom ligovom stretnutí na pôde 1. FC Tatran Prešov, dodáva web Slovana.

„Tomáš Kóňa už viac než mesiac trénuje s mužstvom a aj počas prípravných zápasov svojimi výkonmi i prístupom dokázal, že bude pre Slovan cennou posilou. Jeho príchodom získavame do stredu poľa kvalitu, potrebný dôraz v súbojoch a taktiež neoceniteľné skúsenosti. Tomáša poznáme, sledovali sme ho v príprave, takže vopred vieme, čo od neho môžeme očakávať. Veľmi dobre zapadol aj do hráčskeho kolektívu a už sa stal súčasťou kabíny. Tomáša v Slovane vítam a verím, že sa mu bude u nás dariť,“ povedal viceprezident ŠK Slovan Ivan Kmotrík mladší.

„Chcem sa posunúť v kariére ďalej a v Slovane vidím svoju perspektívu. Je to najväčší slovenský klub a ja som hrdý, že si budem obliekať belasý dres. Na sústredení v Turecku som sa viac zžil s kolektívom a už sa teším na súťažné zápasy jarnej časti. Teším sa, že som súčasťou tohto skvelého tímu,“ uviedol Tomáš Kóňa, ktorý začal s futbalom v FC Nitra, odkiaľ v roku 2006 odišiel do Sparty Praha. Hrával aj za Zlín, Petržalku a Senicu. Päť štartov v drese národného mužstva si pripísal v rokoch 2011 – 2013.

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Tomáš Kóňa