Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Vedenie Spartaka podržalo Karhana. Zápas proti Žiline sa ťažko rozdýchava

Miroslav Karhan zostáva vo funkcii trénera futbalistov FC Spartak Trnava. V utorok popoludní o tom informoval web "andelov". Karhan aj jeho asistenti ponúkli po nedeľňajšom debakli 0:7 na ihrisku lídra Fortuna ligy MŠK Žilina abdikáciu, predstavenstvo Spartaka ju neprijalo.

08.11.2016 15:18
Miroslav Karhan Foto: ,
Tréner Trnavy Miroslav Karhan.
debata

„Rozhodli sme sa ich abdikáciu neprijať, napriek tomu, že herný prejav nie je ideálny a posledný výsledok bol hrozivý,“ uviedol generálny manažér klubu Pavel Hoftych a doplnil:

„Skutočne máme v tíme veľa zranených hráčov, mladých a juniorov. Treba zlepšiť herný prejav, získať čo najviac bodov, ukázať srdce a charakter. Potom si vyhodnotíme zloženie realizačného tímu. To však platí aj v prípade hráčov. Majú šancu ukázať kvalitu a zlepšiť svoju výkonnosť. Každý z nich hrá o svoju budúcnosť v Spartaku.“

K svojmu zotrvaniu na pozícii sa vyjadril aj 107-násobný reprezentant SR Karhan. „Takéto rozhodnutia sa určite nerobia ľahko. Na jednej strane som rád, že ma podržali, no na druhej som nespokojný s tým, ako sme prehrali. Poviem to na rovinu, bola to veľmi potupná prehra. Takýto zápas sa rozdýchava ťažko. Spartak Trnava si nezaslúži výsledky ako proti Žiline.“

Trnavskí futbalisti figurujú v tabuľke najvyššej slovenskej dlhodobej súťaže po 15. kole na 8. mieste s 20 bodmi, vyrovnanou bilanciou 5 víťazstiev – 5 remíz – 5 prehier a pasívnym skóre 16:22.

debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Trnava #Miroslav Karhan