Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Starý dobrý Trenčín? Už skoro, verí Ševela

Trenčiansky tréner Martin Ševela po stretnutí v Podbrezovej vyjadril spokojnosť s druhým polčasom. Podľa neho už spĺňal parametre hry, ktorú chce jeho tím odvádzať.

06.11.2016 19:46
Martin Ševela Foto: ,
Tréner AS Trenčín Martin Ševela.
debata

„Pomaličky sa dostávame do formy, ktorú sme mali v predošlých sezónach a už to bude zasa starý dobrý Trenčín. Len musíme byť efektívni, strieľať góly, aby sme sa posúvali hore,“ hodnotil kouč majstra.

Obhajcovi chýbajú minuloročné góly, ale tiež ich aj príliš veľa dostáva. Zhoda okolností: pred rokom po 15. kole ich dal o dvanásť viac ako teraz (33), ale takisto ich o dvanásť menej inkasoval (12). Trenčania zaostávajú za minuloročným novembrom komplexne a výsledkom je už siedma prehra, ktorú utrpeli v Podbrezovej (vlani po 15. kole mali jedinú). Kým pred rokom boli na čele tabuľky s 38 bodmi, teraz sú na ôsmom mieste a majú o osemnásť bodov menej.

Pravda, do konca súťaže je ešte ďaleko a všeličo sa môže zmeniť, no tým sa Trenčania nemôžu príliš utešovať. Aj keby vyhrali všetky zostávajúce zápasy – a tých je ešte 18 a pravdepodobnosť stopercentného zisku mizivá – už zostanú hlboko pod minuloročným bodovým výsledkom.

V opačnej situácii sú Podbrezovčania. Lámu všetky rekordy vo svojej historicky krátkej existencii na prvoligovej scéne. V celom minulom ročníku si pripísali 37 bodov, teraz ešte nie je liga ani na obrátke a už ich majú 31. Proti Trenčínu sa zápas nevyvíjal pre nich priaznivo. Inkasovali gól už v úvode a po prestávke polhodinu hrali oslabení po vylúčení kapitána Kostelného. Napriek tomu zápas otočili ešte do prestávky a vyhrali. Na rozdiel od Trenčanov boli efektívni.

„Keby som mal klobúk, tak ho dám dole pred mužstvom za odhodlanie a srdce, s akým odohralo zápas,“ skonštatoval podbrezovský tréner Marek Fabuľa. Potešilo ho, že jeho hráčov nezlomil vedúci gól súpera. „V druhom polčase išlo o to, aby sme odolali a výsledok ukopali,“ dodal.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #AS Trenčín #Martin Ševela