Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Varga v Prešove skončil. Na Šariši bude trénovať Rakúšan žijúci na Slovensku

Stanislav Varga skončil vo funkcii trénera futbalového klubu 1. FC Tatran Prešov. Dôvodom je nelichotivé postavenie mužstva zo Šariša, ktorému ako nováčikovi Fortuna ligy patrí v tabuľke po prvej tretine súťaže posledné 12. miesto so ziskom 6 bodov z 11 zápasov (1-3-7) a skóre 3:19. Novým kormidelníkom Prešova sa stane Rakúšan Günter Kronsteiner.

14.10.2016 17:14
Stanislav Varga Foto: ,
Takto hráči Tatrana Prešov po postupe do Fortuna ligy dvíhali svojho trénera Stanislava Vargu nad svoje hlavy. Bývalý reprezentant musel po 12. kole z lavičky "Šarišanov" odísť.
debata

„Je to definitívne. V priebehu tohto týždňa sme to trénerovi Vargovi oznámili a dohodli sa na ukončení zmluvy. Pracujeme ešte na technických detailoch, ale sobotňajší duel 12. kola Fortuna ligy doma proti Ružomberku už povedie asistent trénera Ján Karaffa,“ povedal v piatok popoludní generálny manažér 1. FC Tatran Prešov Marek Trávniček a k novému lodivodovi z Rakúska podotkol:

„Boli sme s ním dlhšie v kontakte, v piatok sme ho predstavili hráčom. Pán Kronsteinter žije na Slovensku, pôsobil v rakúskej lige aj v Amerike.“

Po asociačnom reprezentačanom termíne a takmer dvojtýždňovej ligovej prestávke budú Prešovčania v sobotu 15. októbra o 17.00 h hostiť Ružomberčanov, ktorým patrí v klasifikácii Fortuna ligy 4. miesto s 18 bodmi.

debata chyba
Viac na túto tému: #Tatran Prešov