Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Trenčania v Žiline: tri zápasy, nula bodov, skóre 0:9

V Žiline v letnej prestávke položili na štadióne umelý trávnik. Pre Trenčanov to nie je nijaká novinka, už roky na ňom doma hrávajú. Žilinské prostredie si vybrali za domáce aj v predkolách Ligy majstrov i Európskej lige. Vždy sa tu dobre cítili.

29.08.2016 10:38
debata

Túto sezónu sú však ich posledné vystúpenia na žilinskej pôde priam katastrofálne. Mužstvo, ktoré dáva dostatok gólov, jeho silnou stránkou je ofenzíva v uplynulých troch zápasoch (domáca súťaž, Liga majstrov, Európska liga) nezískalo v Žiline ani bod, nestrelilo gól už 340 minút a skóre je 0:9.

„Chýbala nám energia, súper bol všade rýchlejší a vyhral úplne zaslúžene. A to ešte môžeme byť radi, lebo domáci dva razy trafili konštrukciu bránky,“ komentoval nedeľňajší ligový debakel v Žiline trenčiansky tréner Martin Ševela.

Žilinčania sa dočkali. Zdolali Trenčanov na domácej pôde po vyše ôsmich rokoch. „Zápas sme zvládli najmä taktikou, kompaktnosťou, súdržnosťou, tímovosťou,“ zdôraznil žilinský tréner Adrián Guľa.

Raritou zápasu bol fakt, že v drese Trenčanov nastúpil Paur a v žilinskom drese Holúbek, teda hráči, ktorí boli ešte pred pár dňami oporami súperových mužstiev. Holúbek tri dni predtým nastúpil v základnej zostave AS v pohárovom stretnutí s Rapidom vo Viedni (Trenčania ho vyhrali 2:0, ale vypadli), teraz strelil už po minúte pobytu na ihrisku štvrtý gól do trenčianskej siete…

Po zakopnutí lídra súťaže Podbrezovej v domácom prostredí so Zlatými Moravcami – Vráblami sa Žilinčania vrátili pred reprezentačnou na čelo tabuľky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #mšk žilina #AS Trenčín