Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Peckovi sa skončila zmluva, v Ružomberku hovorili s Hrnčárom

Napriek výbornej uplynulej sezóne, bronzovej priečke vo Fortuna lige a historickej miestenke do Európskej ligy UEFA informovala oficiálna internetová stránka Spartaka Myjava o tom, že tréner Norbert Hrnčár a jeho asistent Richard Höger sa rozhodli ukončiť spoluprácu s myjavským klubom a odchádzajú trénovať MFK Ružomberok.

30.05.2016 15:42
Ladislav Pecko Foto: ,
Ladislav Pecko.
debata

Vedenie tímu spod Čebraťa zatiaľ nepotvrdilo ani nevyvrátilo možnosť odchodu trénerského dua Ladislava Pecko – Ján Bíreš, ktorí doviedli ružomberský tím k 6. miestu v najvyššej slovenskej súťaži a ani príchod spomenutého dua, naposledy účinkujúceho v Myjave. „Koncom uplynulej sezóny sa členom nášho realizačného tímu skončili zmluvy, rozprávali sme sa s nimi,“ uviedol v pondelok popoludní pre agentúru SITA generálny riaditeľ a predseda predstavenstva MFK Ružomberok Ľubomír Golis a pokračoval: „Pokiaľ ide o dvojicu Hrnčár – Höger, nemôžem poprieť, že by sme s nimi nehovorili. Žiadnu dohodu s týmto duom však nemáme, nič nie je definitívne. Realizačným tímom na novú sezónu sa budeme zaoberať v najbližších dňoch. Isté je, že v pondelok 6. júna sa začne letná príprava v našom klube a otázku trénerov by sme chceli mať vtedy už vyriešenú.“

Onedlho 48-ročný rodák z Krásna nad Kysucou Ladislav Pecko (nar. 27. júna 1968) vymenil vlani v septembri na lavičke ružomberského tímu Ivana Galáda: mužstvo viedol od 8. kola Fortuna ligy a po jesennom 8. mieste ho doviedol do prvej polovice tabuľky – na konečnú šiestu priečku. Bývalý československý a slovenský reprezentant Pecko trénoval Slovan Bratislava, Tatran Prešov i mládežnícke reprezentačné výbery Slovenska.

debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Myjava #Fortuna liga #Norbert Hrnčár