Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Český stopér Švejdík posilnil káder MŠK Žilina

Český futbalový obranca Ondřej Švejdík rozšíril rady úradujúceho slovenského vicemajstra MŠK Žilina.

22.02.2016 17:41
mšk žilina, radosť Foto:
Radosť futbalistov MŠK Žilina.
debata

S 33-ročným kmeňovým hráčom Sparty Praha (nar. 3. decembra 1982), ktorý bol na jeseň v Liberci, sa vedenie klubu spod Dubňa dohodlo na hosťovaní do konca tohto ročníka 2015/2016. Bývalý český mládežnícky reprezentant pôsobil štyri sezóny v holandskom tíme FC Groningen, k dispozícii Žiline bude po absolvovaní lekárskych testov.

„Žilina začína mať v Česku dobré meno. Nešiel som do neznáma z toho dôvodu, že poznám Adriána Guľu ako trénera a ešte aj ako hráča. Teším sa z príchodu do MŠK a uvidíme, aký to bude mať výsledok. Zatiaľ som nadšený. Mladý kolektív pre mňa nie je nič nové, v Liberci som to už zažil. Beriem to opäť ako novú výzvu,“ citovala oficiálna internetová stránka žilinského klubu slová Ondřeja Švejdíka.

Rodák z Opavy, ktorý má s klubom z Letnej platný kontrakt do leta 2016, hral v doterajšej kariére za Bohemians Praha, Mladú Boleslav, FC Groningen, Spartu Praha, odkiaľ hosťoval v Dukle Praha i spomenutom Liberci. Na jar bude skúsený stopér účinkovať v žilinskom drese v najvyššej slovenskej súťaži, pôjde o jeho druhý zahraničný angažmán. „Tímové ambície sú jasné, a to bojovať o najvyššie priečky. Osobné ciele – najmä byť zdravý a čo najviac pomôcť chalanom na ihrisku,“ dodal Švejdík na klubovom webe Žiliny, ktorá figuruje po jesenných devätnástich odohraných kolách Fortuna ligy na 4. mieste klasifikácie s 33 bodmi.

debata chyba
Viac na túto tému: #mšk žilina #Fortuna liga #Ondřej Švejdík
Načítavajú sa športové výsledky...