Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Český stopér Švejdík posilnil káder MŠK Žilina

Český futbalový obranca Ondřej Švejdík rozšíril rady úradujúceho slovenského vicemajstra MŠK Žilina.

22.02.2016 17:41
mšk žilina, radosť Foto:
Radosť futbalistov MŠK Žilina.
debata

S 33-ročným kmeňovým hráčom Sparty Praha (nar. 3. decembra 1982), ktorý bol na jeseň v Liberci, sa vedenie klubu spod Dubňa dohodlo na hosťovaní do konca tohto ročníka 2015/2016. Bývalý český mládežnícky reprezentant pôsobil štyri sezóny v holandskom tíme FC Groningen, k dispozícii Žiline bude po absolvovaní lekárskych testov.

„Žilina začína mať v Česku dobré meno. Nešiel som do neznáma z toho dôvodu, že poznám Adriána Guľu ako trénera a ešte aj ako hráča. Teším sa z príchodu do MŠK a uvidíme, aký to bude mať výsledok. Zatiaľ som nadšený. Mladý kolektív pre mňa nie je nič nové, v Liberci som to už zažil. Beriem to opäť ako novú výzvu,“ citovala oficiálna internetová stránka žilinského klubu slová Ondřeja Švejdíka.

Rodák z Opavy, ktorý má s klubom z Letnej platný kontrakt do leta 2016, hral v doterajšej kariére za Bohemians Praha, Mladú Boleslav, FC Groningen, Spartu Praha, odkiaľ hosťoval v Dukle Praha i spomenutom Liberci. Na jar bude skúsený stopér účinkovať v žilinskom drese v najvyššej slovenskej súťaži, pôjde o jeho druhý zahraničný angažmán. „Tímové ambície sú jasné, a to bojovať o najvyššie priečky. Osobné ciele – najmä byť zdravý a čo najviac pomôcť chalanom na ihrisku,“ dodal Švejdík na klubovom webe Žiliny, ktorá figuruje po jesenných devätnástich odohraných kolách Fortuna ligy na 4. mieste klasifikácie s 33 bodmi.

debata chyba
Viac na túto tému: #mšk žilina #Fortuna liga #Ondřej Švejdík
Načítavajú sa športové výsledky...