Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Wesley mieri z Trenčína do FC Bruggy. Rybníček: Je príkladom pre talenty

Káder úradujúceho slovenského futbalového majstra AS Trenčín opúšťa útočník Wesley Moraes Ferreira Da Silva. Devätnásťročný Brazílčan prestúpil do belgického klubu FC Bruggy, novému zamestnávateľovi sa upísal na 3,5 roka.

30.01.2016 15:10
AS Trenčín, MŠK Žilina, Wesley Moraes Foto: ,
Wesley Moraes z Trenčína (zľava) pred Jakubom Paurom z MŠK Žilina.
debata

„Pre nás ako klub to je ďalšia zaujímavá transakcia na belgickom futbalovom trhu. Dnes patria medzi najsledovanejších hráčov Jupiler League Moses Simon s Leonom Baileym a Wesley môže ísť v ich stopách. Veríme, že AS Trenčín bude robiť rovnako dobré meno ako dvaja spomenutí hráči. Hoci ešte potrebuje nabrať skúsenosti, Bruggy veľmi dobre vedia, prečo sa rozhodli pre tento prestup,“ uviedol na oficiálnej klubovej stránke generálny manažér AS Trenčín Róbert Rybníček.

"Wesley bol ešte pred siedmimi mesiacmi celkom neznámym hráčom. Dnes môže šíriť stále lepšie meno nášho klubu v európskom futbale. Je príkladom pre všetkých talentovaných futbalistov u nás. Každý jeden má šancu ukázať sa a nájsť si miesto v poprednej lige starého kontinentu. Platí to nielen pre zahraničných hráčov, ale aj našich odchovancov. Práve toto je zmysel našej práce, " doplnil Rybníček.

Wesley v aktuálnej sezóne nastúpil v drese Trenčína v 23 dueloch. Strelil osem gólov a pridal šesť asistencií.

debata chyba
Viac na túto tému: #AS Trenčín #Wesley Moraes Ferreira Da Silva